avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

in numele contribuabilului s-a efectuat o plata de functionarul care gestioneaza executarea silita , este corect, si cum se poate face corectarea ei?

contribuabilul este executat de finante, pentru neplata in termen , fuctionarul public care se ocupa de executatea silita a facu o plata in numele contribuabilului, cum poate fi solicitatta corectarea acestei plati?
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
liviu2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:25, 15 Decembrie 2014
Puteti fi mai concret ?
Procedura executarii silite este desfasurata de executorul judecatoresc
Orice probleme legate de executarea silita initial le discutati cu executorul judecatoresc responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chris4 chris4 Buna ziua cum se procedeaza pentru a depune o cerere da executare silita. -unde trebuie trimisa -ce trebuie sa contina cererea -daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Amenzi ratb alina_pp alina_pp salutare comunitatii avocatnet! Am si eu o intrebare legata de plata amenzilor ratb prin birourile de taxe si impozite de la nivelul primariilor satesti. Se ... (vezi toată discuția)