In perioada in care esti in concediu medical si mergi la firma sa le predai concediul, se poate semna vreun document, respectiv preaviz din partea firmei, cum ca incepand cu data cand se termina acest concediu medical, tu, ca si angajat intri in preaviz?
Stiu ca in aceasta perioada, a concediului medical, contractul de munca se suspenda.
Este legal sa mi se dea preavizul in perioada in care este suspendat contractul? Si sa mai fiu si intrebata daca ii mai iau medical?
Va multumesc!
Exista aceasta posibilitate ca dupa terminarea sau chiar in timpul concediului medical sa primiti instiintarea de preaviz.
In situatia in care primiti preavizarea in timpul concediului medical, termenul de preaviz va curge incepand cu data revenirii la munca (imediat dupa terminarea concediului medical).
Angajatorul nu are nicio obligatia de a va intreba daca va mai luati sau nu concediu medical. Dvs aveti obligatia instiintarii acestuia , intr-o astfel de situatie.
Preaviz in timpul cm
rozi88
Buna ziua ,
Intrebare:
Angajatorul pregateste sa trimita preavizul , dar eu sunt in Concediu Medical. Sunt obligat sa iau cunostinta de preaviz si el cand ... (vezi toată discuția)