avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce inseamna litera P intr-un dosar de executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce inseamna litera P intr-un dosar de executare?

Buna ziua. Tocmai am aflat de la ANAF,ca am un dosar de genul : numar/p/2012,dosar prin care mi s-a pus o poprire pe dispozitiile banesti.Am mai citit pe forum,insa nu inteleg ce inseamna acea litera P. Din cate am inteles vine de la parchet si am inteles ca cine are dosar cu numele respectiv,a fost citat ca martor si nu s-a prezentat si astfel a fost amendat.Ar fi excelent daca m-ati putea lamuri,deoarece am cautat dosarul si nici nu il gasesc pe site-ul judecatoriei de care apartin.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:00, 16 Decembrie 2014
Este vorba de un dosar penal.
Probabil ca prin rezolutia unui parchet (de acolo vine P-ul ) a amendat un martor, expert, faptuitor si pentru ca acea amenda nu s-a platit de buna voie a fost trimisa spre executare fiscului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Dosar penal croi croi Sotul meu a primit o citatie in calitate de martor la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie bucuresti.I se spune nr dosarului dar nu spune ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf Cristinakiss Cristinakiss Buna ziua am o situatie neplacuta si nu stiu unde sa mai apelez. Luna aceasta am primit un email de la raiffaisen bank care zice .. Stimate client, Va ... (vezi toată discuția)