avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ore suplimentare la gradinita de stat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ore suplimentare la gradinita de stat

Buna,

am o intreprindere individuala cu CAEN 8559, prin care pot presta servicii de cursuri de germana si as vrea sa stiu care este forma legala de a preda la gradinita de stat ore suplimentare platite de parinti? Daca as face o lista nominala cu numele parintilor, serie si numarul buletinului, semnatura... ca ei sa delege pe cineva (ca o imputernicire) care sa imi semneze un contract de prestari servicii sau colaborare, ar fi corect? Daca da, ce voi scrie pe lista aceea pentru parinti? Si ce clauze trebuie sa aiba un astfel de contract de colaborare? Atata m-am interesat deoarece as vrea sa lucrez in mod legal, dar nu gasesc raspuns. Complicatii peste complicatii...unul zice asta, celalalt altceva, iar altii habar n-au.

Alte discuții în legătură

Contract predare limba straina Tosca1800 Tosca1800 Buna ziua, As avea o intrebare legata de un contract pentru o colaborare. Situatia este urmatoarea: persoana care vrea sa predea limbi straine inca nu are ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii vs contract de consultanta rrscrstn rrscrstn Sunt asociat unic al unui srl care are in obiectul de activitate consultanta pentru afaceri si management (CAEN Rev. 2 7022) si formare profesionala (CAEN Rev. ... (vezi toată discuția)