avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contract predare limba straina
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contract predare limba straina

Buna ziua,

As avea o intrebare legata de un contract pentru o colaborare. Situatia este urmatoarea: persoana care vrea sa predea limbi straine inca nu are un atestat de formator, insa pe obiectul de activitate al firmei figureaza limbile straine. In aceste conditii, se poate incheia un contract de meditatii particulare? Este legal? Ce trebuie scris in contract?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 23:52, 6 Februarie 2015
Se poate incheia orice contract atat timp cat se platesc darile catre stat. In speta, va fi vorba de un contract de prestari servicii.
Multumesc. Dar e in regula sa scriem langa prestari servicii si "predare cursuri" sau nu?
Ce sunteti dv? Furnizor de formare? After-school?
Nu scrieti langa prestare servicii nimic. Obiectul contractului il constituie predarea cursurilor, iar contractul in sine este unul de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii limbi straine mariadyana mariadyana Buna ziua, Am urmatoarea problema: sunt traducator autorizat MJ pentru limba franceza, inregistrata la ANAF cu CIF. Acum cateva zile, am primit o oferta de ... (vezi toată discuția)
Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii vs contract de consultanta rrscrstn rrscrstn Sunt asociat unic al unui srl care are in obiectul de activitate consultanta pentru afaceri si management (CAEN Rev. 2 7022) si formare profesionala (CAEN Rev. ... (vezi toată discuția)