avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie la recurs autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie la recurs autoritate parinteasca

Buna ziua ,va rog frumos sa ma lamuriti si pe in privinta unei hotarari .Am inceput divortul in n 2012 ,eu sunt mama , la primul proces mi s-au incredintat copiii mie la apel i s-au incredintat copiii lui dar fiindui dat custodie exclusiva ,am facut recurs iar in decizia de la recurs scrie ca mi s-a respins rcursul dar mai jos este scris" opinie separata"in sensul exercitarii in comun a autoritatii parintesti in care este se exemplifica ca din ansamblu probator administrat in cauza nu rezulta motive sa fiu inlaturata de la exercitarea in comun a autoritatii parintesti , iar ultimul paragraf scrie "In consecinta ,solutia ce se impune la situatia de fapt probata cu inscrisuri noi in recurs ,in ce priveste resedinta mamei este de admitere a recursului , de modificare in parte a deciziei atacate in sensul exercitari i in comun a autoritatii parintesti - asa cum s-a pronuntat judecatoria "va rog sa imi spuneti daca asta inseamna ca avem autoritate parinteasca in comun sau ce ar trebui sa fac pentru a obtine acest drept. Am deschis proces pt programul de vizita eu am fost plecata din tara, acum m-am intors copiii ii vad asa la doua trei zile in fata usii cate 4- 5 min cat le dau ceva si atat, platesc pensie alimentara le trimit pachete ma interesez de tot ce au nevoie si ma implic cat pot in tot ce inseamna viata copiilor mei , tatal si familia lui nu ma lasa sa interactionez cu copiii .Va multumesc anticipat!
Cam rar veniti, se vor instraina copiii si daca n-ar ajuta familia tatalui... ar trebui sa gasiti modalitati prin care sa va vedeti mai des, sa incercati suplinirea perioadelor lungi prin net, sa cereti un programd e relatii personale astfel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor- autoritate parinteasca exclusiva prin acord baubau1608 baubau1608 Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si as dori cateva explicatii de la oameni de specialitate. Eu si sotul meu ne vom desparti. Suntem parinti, motiv ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna LilianEffect LilianEffect Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorei mi-a cedat în 2015 toate drepturile asupra ei, dar acum mi-a deschis proces pentru custodie comună și program de vizită. ce șanse are să o obțină din nou? Gliterunicorn Gliterunicorn Buna seara , sunt separată de fostul sot din ian 2011, divortata din dec 2012 avand inițial custodie comună. În 2015 fostul sot mi-a cedat toate drepturile ... (vezi toată discuția)