avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Rate online fara vechime la locul de munca
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Rate online fara vechime la locul de munca

Buna ziua tuturor. Am o problema cu care ma confrunt de cateva zile si, din pacate, nu reusesc sa aflu un raspuns corespunzator.

Doresc sa achizitionez un produs electrocasnic mare, in aceasta perioada de Sarbatori, pe care vreau sa il platesc in rate. Din pacate, am aproape 2 luni la actualul loc de munca, si din cate am inteles, trebuie sa ai minim 6 luni ca banca sa iti aprobe creditul.

Mentionez ca produsul costa in jur de 1500 lei si o idee ar fi fost sa il cumpar de la emag. Am vazut ca au un serviciun numit eCredit. Stie cineva cum se procedeaza sau are alte idei despre cum pot procura produsul (indiferent de magazin), daca nu am vechime la actualul loc de munca?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 22:17, 11 Ianuarie 2015
Va trebuie adeverinta de venit pentru ultimele 3 luni. Deci in consecinta minim 3 luni aveti nevoie insa depinde de ifn sau de banca; conditiile difera foarte mult

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicabilitate act aditional Edgar Edgar Buna ziua, Am o intrebare legata de aplicabilitatea unui act aditional pentru o campanie a unui magazin electronic. Pe 24 octombrie am achizionat un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ratele la banci cicio_carina cicio_carina Buna ziua, Am mai multe credite la mai multe banci .Problema mea este ca in luna decembrie 2008 inainte de sarbatori sotul meu a fost anuntat de la servici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ... boraciu boraciu Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ... (vezi toată discuția)