avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme banca

stie cineva dupa cate zile de intarziere se poate vinde un credit catre o firma de recuperari?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:45, 18 Decembrie 2014
Dupa 90 de zile
multumesc pentru raspuns
va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege sau ceva ce pot sa invoc atunci cand domnii de la banca ma suna si ma ameninta ca dupa 40 de zile de intarziere or sa-mi trimita dosarul catre o firma de recuperare
Nu există nicio prevedere legală care să oblige Banca să cesioneze o creanță rezultată dintr-un contract de credit după 90 de zile de neplată. Dimpotrivă, orice zi de întârziere vă decade din beneficiul termenului, implicit dă dreptul băncii să declare scadența anticipată și să cesioneze creanța față de dumneavoastră oricui dorește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperator eos ksi ValentinaGe ValentinaGe In 2014 am avut intarzieri la plata creditului bancar si astfel dosarul meu s-a plimbat de cateva ori intre banca si EOS KSI . Din octombrie anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are banca fata de debitor la comunicarea scadentei unui credit? ContSters277537 ContSters277537 Sa zicem ca banca a decalarat un credit scadent, cum este obligata sa comunice, daca este obligata, debitorului, in cit timp de la declararea scadentei ... (vezi toată discuția)
Notificare de declarare scadenta credit ContSters277537 ContSters277537 Aveti idee, va rog, lipsa notificarii catre debitor de declarare scadenta a unui credit bancar ce poate atrage din punct de vedere legal? Daca acel credit a ... (vezi toată discuția)