avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor - unic mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor - unic mostenitor

Buna seara. Am si eu o nelamurire. Care este procedura in cazul unei mosteniri/succesiuni? Mentionez ca mama este unica fiica. Bunicii mei au murit amandoi. Prima data a murit bunicul, s-a facut certificat de mostenire pe mama si bunica, apoi a murit si bunica. In cazul acesta, certificatul anterior mai este valabil sau trebuie facut altul doar pe mama? Alti mostenitori nu mai sunt. Care ar fi costurile aproximative? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:04, 16 Decembrie 2014
Trebuie procedat ca si la dezbaterea succesiunii dupa bunic. Costurile sunt in functie de valoarea bunurilor pe care mama dvs le va mosteni de la bunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor fara vreun bun lumi2re lumi2re Buna seara. Bunica mea a murit saptamana trecuta, iar mama in urma cu un an. Bunica are o pensie de 500 lei, de handicap. Postasul nu o poate da, desi e pe ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Trebuie sa fac o succesiunea dupa ambii parinti. Mama mea a murit acum 10 ani iar tatal in dec 2013. Dupa mama succesiunea este realizata insa ... (vezi toată discuția)
Va rog sfatuiti-ma!!! dreptul meu la mostenire?!?!? Audry Audry Buna ziua! Am mai explicat cazul acesta si nu prea am primit raspunsuri (de fapt cred ca n-am explicat bine). Situatie: tatal meu are un certificat de ... (vezi toată discuția)