avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE INTRETINERE

Bna seara.Intrebarea mea este in legatura cu un dosar de fond,materia minori si familie,obiectul dosarului pensie intretinere.Intrebarea mea este:Parintele(tatal) care plateste pensie de intretinere copil,daca a ramas fara servici si fara nici un venit este obligat sa plateasca aceasta pensie prin punere poprire pe venitul rudelor in cazul meu sotie ,sau prin punere poprire pe bunurile mobile si imobile care -i apartin?Mentionez faptul ca in perioada in care nu s-a platit pensie alimentara copilul a fost in intretinerea parintelui care nu a platit pensia,in fapt pentru ca in acte era in ingrijirea mamei,a frecventat cursurile unei scoli cat timp s-a aflat la tata.Mama poate cere pensie alimentara chiar daca in fapt s-a aflat in intretinere tatalui ajutat de rude?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:04, 17 Decembrie 2014
obiectul dosarului pensie intretinere

mai precis ce, marire , stabilire ? Sau sunteti in executare silita pt neplata ?
(tatal) care plateste pensie de intretinere copil

pana la urma plateste sau nu plateste ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara la 18 ani danabi danabi Buna ziua, acum cativa ani am divortat si in sentinta de divort scria ca tatal copilului trebuie sa-i plateasca pensie alimentara pana la varsta de 18 ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intreþinere ela70 ela70 Buna ziua, Sotul meu a platit pensie alimentara pt copilul lui pana la varsta de 18 ani. Fata s-a inscris la o scoala postliceala de 3 ani. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Deduceri din salariu mihaela david mihaela david daca un copil are pensie alimentara de la tata il poate lua mama in intretinere pentru deducerea suplimentara la impozit? (vezi toată discuția)