avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract TELEfonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract TELEfonie

In luna iulie anul curent , am facut o prelungire de contract la (COSMOTE) actual TELEKOM,
Pe o perioada de 24 de luni,la abonament free ,,S".in optiune specifica -100 minute nationale plus 50 minute bonus, pentru zona Brasov.
Din luna septembrie nu mi s-au mai dat minutele bonus de 50. Am facut nenumarate sesizari la compania respectiva si mi s-a spus ca o sa ia legatura un reprezentant cu mine. Nici pana acum nu ma contactat nimeni.
CUum as putea sa reziliez acest contract???#-o:sorry:

Interventie moderator:in respectarea art 1.2. din Regulamentul de Forum, va rog sa evitati scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: valycalciu , utilizator 19:03, 5 Ianuarie 2015
Scrieti o cerere in acest sens,expediat-o cu confirmare de primire pe adresa lor,notificatii.... ca din punctul dvs. de vedere contractul este reziliat pentru ca a fost incalcat.Mai puteti face o reclamatie la protectia consumatorului si cand discutati cu vreun operator solicitati inregistrarea discutiei.
urmare la intrebarea mea referitor la contractul telekom... Daca cer rezilierea contractului ...ma poate obliga sa platesc rezilierea??? daca eu nu sunt de vina... am toate facturile achitate la zi ...numai ca ei nu mi-au adaugat lunar minutele ,,bonus".vreau sa stiu daca ma poate obliga sa platesc rezilierea contractului???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare telefon telekom anittastanciu anittastanciu Buna ziua, Povestea e un pic lunguta, am sa incerc sa o spun cat de scurt pot. Ai mei au reziliat un abonament de telefon, televiziune si internet la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote legea 161/2010 rbarbulescu rbarbulescu Buna ziua, In anul 2008 am facut un abonament la cosmote pe o perioada de 1 an. In anul 2009 am prelungit contractul pe 2 ani iar Cosmote mi-a oferit 50E ... (vezi toată discuția)
Contract romtelecom cypryan1985 cypryan1985 Am un contract la .................... pentru servicii de date pe Fibra optica, contract semnat in 2010 pentru 2 ani, dar in primele 4 luni am realizat ca ei ... (vezi toată discuția)