De data asta pun intrebarile in numele altei persoane: EA, in urma definitivarii divortului a obtinut hotararea de incredintare a copilului spre crestere. EL a facut recurs, in alt oras decat cel in care s-a judecat divortul, cerand sa i se incredinteze lui copilul.
Mama este angajata, locuieste cu parintii ei, si asigura copilului toate conditiile...
Tatal se bazeaza pe niste martori mincinosi, si pe cuvantul avocatei lui ca va reusi sa ia mamei copilul.
Din pacate, mama nu castiga in deajuns incat sa-si permita sa fie reprezentata la recurs de un avocat.A absentat la 2 din infatisarile la recurs...
Poate sa beneficieze de un avocat din oficiu/gratuit?Care sunt conditiile pentru a beneficia de asta?
Ce consecinte pot avea aceste neprezentari la recurs.
Ce alte sfaturi mai aveti pentru EA?
se pare ca persoana in cauza nu are avocat si cred ca ar fi bine sa ia legatura cu unul.De regula avocatii din oficiu se dau in cauzele penale, persoanelor care nu realizeaza venituri, sau au venituri foarte mici si dovedesc acest lucru.
In legatura cu recursul, acesta putea fi depus in alta localitate numai daca a cerut si obtinut, stramutarea cauzei.
Sfatul principal este, sa-si ia un avocat.
Da, mai ales ca recurs in alt oras nu prea vad la ce se refera, asa incat... cine stie daca o fi chiar recurs ori o fi vreo cerere noua... nu stiu... O fi apel... :-/
In plus, lipsa asta de la termene ... una e sa nu-ti permiti avocat, dar sa te duci sa vezi ce se intampla, e alta! Poate degeaba isi mai ia avocat acum, o fi trecut termene valoroase, poate ca nici avocatul nu ar mai putea face mare lucru!
Cati ani are copilul?
Sfaturi, ce sa spunem cand nu cunoastem situatia... sa nu se mai joace cu viata copilului!
Avocatul din oficiu
ciorditu
Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)