avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren concesionat de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren concesionat de la primarie

buna ziua,
am un teren concesionat la primarie, pe 49 ani, au trecut 5 ani de cand imi desfasor activitatea pe el, si as vrea sa stiu daca se poate sa cumpar terenul, in conditiile in care am ridicat si o cladire, sediu firma. Am vorbit la primarie si au zis ca nu pot sa-l vanda, deoarece ar crea unele dificultati, in ideea ca ar vrea si altii sa faca acelasi lucru, adica sa isi cumpere pamantul pe care il au concesionat de la primarie. Se poate sa ii oblig intr-un anumit fel sa-mi vanda terenul?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:23, 17 Decembrie 2014
Nu se poate sa obligati pe nimeni sa vanda terenul, cu atat mai putin unitatea administrativ teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar pamantul cu tot cu casa f_dumi f_dumi as vrea sa cumpar un teren cu tot cu casa.acest teren este concesionat pe 49 de ani. ce impica acest lucru? voi fi propietar pe acest teren cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Antecontract de v-c a pamantului si problema cu arendasul Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna seara. Doresc sa vand pamantul, doar ca o parte este in arenda (sunt singurul moatenitor). Am vorbit cu arendasul de vanzarea terenurilor si nu a fost de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din domeniul privat al primariei. MANOIL MANOIL Doresc sa cumpar un teren situat in zona de deal ,in extravilanul orasului un loc foarte frumos pentru o cabana si o livada. Nu stiu care este procedura si ... (vezi toată discuția)