avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este permisa vizionarea de filme gratuite pe diferite ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este permisa vizionarea de filme gratuite pe diferite site-uri?

desi nu downloadez cu anumite programe filmele artistice, am inteles ca acestea pot fi vizionate gratuit pe anumite site-uri.

Totusi, unii m-au avertizat ca si aceasta vizionare ar putea fi sanctionata de lege.

Este adevarat ca pot primi amenda daca vizionez filme artistice pe anumite site-uri care ofera posibilitatea de a le vedea gratuit? Nu se incalca astfel drepturile de autor?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
reluqqqqq, utilizator
Marea majoritate a lumii urmareste seriale pe internet, nimeni nu a fost amendat pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele descarcarii de filme de pe internet ! Mircea40 Mircea40 Buna ziua, La nivelul orasului Galati se desfasoara o campanie anti-piraterie, sunt impartite fluturase pe care scrie: \"Am tras niste filme, le-am luat ... (vezi toată discuția)
Legalitatea vizionarilor de filme online alex25121985 alex25121985 Am o simpla intrebare: exista site-uri (ex. megavideo), care ofera posibilitatea non-membrilor (celor care nu sunt inregistrati) sa vizioneze filme seriale ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)