avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Dreptul Uniunii Europene
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Dreptul Uniunii Europene

Buna ziua! Am doua intrebari:
1. Imi puteti spune unde pot gasi mai multe informatii despre "Regimul importurilor si exporturilor" din cadrul UE? Trebuie sa fac un referat in limba romana.
2. Unde pot sa gasesc informatii despre "Procesul de largire a UE- Criterii de aderare la UE"? Referatul trebuie sa fie in limba engleza. In plus trebuie sa traduc o pagina din romana in engleza si retroversiune, iar sursele trebuie sa fie cat mai relevante (carti, reviste, etc) si sa nu existe varianta lor in cealalta limba.
Va multumesc mult! Sper ca ma puteti ajuta! O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 28 Decembrie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor minavasile minavasile Buna, am sa dau incurand examen pentru a deveni traducator autorizat de limba italiana, va rog daca este posibil sa imi trimiteti pe e-mail cateva modele de ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen limba italianã cppc solomon_bc solomon_bc Buna sera, as dori sa dau examenul de traducator autorizat-lb.italiana si caut cu disperare pe net orice legat de acest subiect...modele de subiecte ,etc ... (vezi toată discuția)