avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare/Stergere al doilea prenume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare/Stergere al doilea prenume

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt procedurile pentru stergerea sau inlocuirea unui prenume.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:21, 18 Decembrie 2014
Intrebarea a fost pusa de nenumarate ori pe forum... Incepeti prin a face o cerere motivata la Starea civila de la locul de domiciliu. Daca va fi aprobata, pasii sunt urmatorii:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi Ordonanta 41/2003, veti intelege mai usor ce aveti de facut:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume copil SHAMMY SHAMMY Buna ziua. As dori sa stiu daca pot schimba un prenume al copilului din certificatul de nastere, avand in vedere urmatoarea motivare: unuia dintre parinti nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume sandagada sandagada Buna,sunt din Cluj-Napoca,doresc sa-mi schimb prenumele,in loc Sanda,sa fie Rebeca.Cum se procedeaza,unde trebuie sa ma dresez,presupun ca la Primaria Cluj.Cat ... (vezi toată discuția)
Schimbare de prenume nikosbab28 nikosbab28 Vreau sa stiu si eu daca se poate schimba prenumele unei persoane si cum se procedeaza (vezi toată discuția)