avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corespondenta fost proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corespondenta fost proprietar

As dori sa stiu ce ar trebui sa fac cu corespondenta fostului proprietar care, desi s-a mutat de vreo 10 ani, inca mai primeste corespondenta la adresa mea. Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: stefisis , utilizator 18:48, 17 Decembrie 2014
nu cred ca aveti ce face. doar sa ii contactati pe fiecare expeditor si sa le puneti in vedere sa nu va mai trimita corespondenta pt ca fostul proprietar s-a mutat.
Daca doriti sa solutionati problema,puteti sa incercati sa informati destinatarul corespondentei de situatia cu care va confruntati
As incerca sa discut cu fostul proprietar, dar nu cunosc adresa acestuia si nu stiu unde as putea-o afla...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta trimisă eronat ContSters428907 ContSters428907 Bună ziua! Proprietarul unui imobil achizitionat în urmă cu un an continuă să primească trimiteri poştale pe numele fostului proprietar. Deşi a fost ... (vezi toată discuția)
Fost proprietar/ aceeasi adresa gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie. Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)
Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)