avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Corespondenta trimisă eronat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Corespondenta trimisă eronat

Bună ziua!
Proprietarul unui imobil achizitionat în urmă cu un an continuă să primească trimiteri poştale pe numele fostului proprietar. Deşi a fost înştiințat cu privire la acest aspect, fostul proprietar nu a contactat expeditorii trimiterilor poştale (bănci, executori judecătoreşti etc.) pentru modificarea adresei de corespondentă, astfel încât acestea continuă să sosească pe adresa la care fostul proprietar nu mai are niciun drept.
I se poate imputa actualului proprietar ceva, în condițiile în care a notificat pe fostul proprietar şi nu a păstrat corespondența acestuia? Nici nu a accesat-o, ci pur şi simplu a aruncat-o la coşul de gunoi.
Cel mai recent răspuns: ContSters428907 , utilizator 00:09, 4 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti avea nici o problema . Ar fi trebuit sa le puneti intr-un plic si sa le restituiti expeditorului cu mentiunea ca destinatarul s-a mutat , dupa aceea e probleme expeditorului ca le-a trimis la aceeasi adresa. Proprietarul (fostul) cunoaste datoriile sale si nu va dori sa fie citat la adresa reala.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Expeditorii au fost înştiințați, pe email şi, în unele situații, telefonic, că fostul proprietar nu mai locuieşte la adresă. Unii dintre ei au răspuns că nu validează comunicarea, ci numai pe a fostului proprietar, în calitate de titular al comunicărilor respective. Încă o dată, mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Vă voi recomanda şi altor persoane! Toate cele bune vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)