avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

daca nu lucrez si nasc in septembrie,pot beneficia de concediu prenatal?daca nu ,ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 07:55, 4 Iunie 2009
Numai daca va incadati in munca ati putea beneficia de concediu pre si post natal
Prin angajare puteti beneficia de concediu prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu o problema. am absolvit liceul in iunie ... AndreeaComanac ! AndreeaComanac ! Buna ziua. Am și eu o problema. Am absolvit liceul in Iunie 2022, am rămas însărcinată apoi am plecat la munca in Austria. Am lucrat 6 luni acolo, apoi ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Sunt insarcinata in 26 de saptamani. Termenul nasterii il am pe 11 noiembrie. Ca sa pot intra in ccc, din cate am inteles, trebuie 12 luni ... (vezi toată discuția)