avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenzi Circulatie Neplatite - Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenzi Circulatie Neplatite - Infiintare SRL

Salutare,

As dori sa-mi deschid un SRL, si as dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid aceasta firma in cazul in care am amenzi de circulatie neplatite.

Amenzile de circulatie le-am luat in decursul a niste ani buni, din pct meu de vedere au fost abuzive si am decis sa nu le platesc , asa ca s-a strans o suma destul de consistenta (2800 RON)

Dar acu vreau sa-mi deschid acest SRL. Voi fii obligat sa platesc aceste amenzi?

Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:05, 18 Decembrie 2014
Buna ziua,

La inregistrarea unei societati se cere cazierul fiscal daca sunteti asociat sau administrator. Daca va fi o problema pt Registrul Comertului sau nu tb sa intrebati la registru.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal - infiintare firma Florent Florent Buna ziua, As dori sa aflu daca in situatia cazierului fiscal solicitat de Registrul Comertului la infiintarea unei firme, asociatul, respectiv ... (vezi toată discuția)
Nu pot indeplini calitatea de asociat unic si administrator al unui srl??? IuliaPopescu IuliaPopescu Cineva rog sa imi explice de ce - sau poate am avut nenorocul sa dau peste un notar nestiutor - de ce ca sa am calitatea de asociat unic trebuie sa nu am ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica cu datorii la stat poate infiinta un srl? adela05 adela05 Daca se doreste infiintarea unui SRL cu asociat unic si administrator o persoana fizica care are datorii la stat, este vreo problema in infiintarea societatii ... (vezi toată discuția)