avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua.
Am un fost angajat din 1975, care in carnetul de muncă pentru perioada care a lucrat la noi, la încetarea contractului nu apare nici o semnătură si nici ştampila. La Casa de pensii, pentru acea perioada refuză să-i ia în calcul vechimea.
Ce aș putea să fac eu ca angajator, pentru ca să justific vechimea ? Este suficient daca eliberam o adeverinta ? Ce ar trebui sa conțină ? sau poate aveți un model să-mi dați ?
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 18 Decembrie 2014
In speta, trebuie sa-i eliberati o adeverinta pentru perioada lucrata.

Model adeverinta de vechime
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cristin20 cristin20 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Ce adeverinte se elibereaza la incetarea activitatii pentru perioada lucrata inainte de 2011. Daca se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri pentru pensie Vioreld Vioreld salutare. trebuie sa eliberez o adeverinta pentru un fost salariat, adeverinta fiindu-i necesara la dosarul de pensionare. in aceasta adeverinta se trec doar ... (vezi toată discuția)
Carti de munca mjecu mjecu Am doua carti de munca. Prima din 1984-1989, care este incheiata. Ce-a de a doua din 1989 pana in prezent care de asemeni este inceiata de ITM. Trebuie sa ies ... (vezi toată discuția)