avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare activitate SRL

Buna ziua! Am si eu un SRl care la 1 mai 2009 i-a fost suspendata activitatea pe o perioada de 3 ani. De atunci nu mai stiu ce s-a intamplat cu firma, nu am mai depus nici un fel de act sau declaratie pe nicaieri. As dori sa intreb ce se intampla cu un SRL dupa ce expira perioada de 3 ani de suspendare? Ce ar trebui sa fac eu acum ca sa imi reiau activitatea si la ce ar trebui sa ma astept avand in vedere ca dupa expirarea celor 3 ani eu nu am facut nici un "demers"? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Bogdan
Cel mai recent răspuns: bogdan_u , utilizator 11:16, 5 Ianuarie 2015
Dupa suspendare, teoretic societatea si-a reluat activitatea.
Daca dupa suspendare, nu v-ati indeplinit obligatiile la Registru Comertului, cel mai probabil, societatea dvs. figureaza ca dizolvata.
Verificati la Registrul comertului.
La administratia financiara este posibil sa figureze ca soc. inactiva.
Am verificat pe internet la registrul comertului si acolo scrie: "Activitate temporar suspendata". Este posibil ca dupa expirarea termenului maxim de 3 ani, firma se fie suspendata din nou din OFICIU, in cazul in care nu am "acctionat" in nici un fel?

Totusi, eu nu pur si simplu am "uitat" de firma de cand a fost suspendata, iar acum la Registrul Comertului figureaza ca are activitatea temporar suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu firma? irinaescu irinaescu Buna ziua, ma aflu si eu intr-o dilema si sper sa gasesc o indrumare: detin un srl care are activitatea suspendata pe acea perioada de trei ani (impozitul ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Durata de functionare expirata gyandy gyandy Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)