avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valoare Indemnizatie Crestere Copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valoare Indemnizatie Crestere Copil pentru tata

Buna ziua,

Am reinceput serviciul cu doua luni inainte ca baietelul nostru sa implineasca doi ani.
Momentan tatal este in concediu crestere copil. A primit indemnizatia limitata la 1200 lei. Este legal? Nu sta doi ani, ci doar doua luni in CCC.

Pentru ce perioada as putea sa primesc Stimulent de insertie?

Multumesc!

Cu respect,
Anca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:44, 18 Decembrie 2014
Este corect, intrucat in cazul CCC cu o durata de 2 ani valoarea maxima a indemnizatiei CCC este de 1200 lei , chiar daca din calcul reiese o valoare mai mare.
Daca tatal copilului revine din CCC la serviciu inainte sa implineasca copilul 2 ani veti putea beneficia dvs. de stimulentul de insertie de la data cand tatal reia activitatea si pana implineste copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Câtă Mandică Câtă Mandică Bună seara! Pe data de 17.02.2020 urmează să reîncep serviciul, după concediul de creștere a copilului, acesta urmând să împlinească vârsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil fanica2005 fanica2005 buna seara, va rog foarte mult sa-mi spuneti care este procedura prin care tatal poate sa beneficieze de CIC,tinand cont de faptul ca mama nu are si nu a ... (vezi toată discuția)