avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Am platit CAA-ul de pe site-ul lor, cum dovedesc acest ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Am platit CAA-ul de pe site-ul lor, cum dovedesc acest lucru?

Nu demult mi-am facut cont pe site-ul CAA Bucuresti, www.filbuc-caa.ro, pentru a trimite declaratia de venit lunara si a plati cei 10% din brut prin card bancar, fara sa ma mai duc la barou. Ma asteptam sa-mi trimita un PDF de confirmare pe email, dar ei nu au trimis decat declaratia online, si am mai si platit comision de 10 RON pentru asta. Acum intrebarea mea este: cum o sa dovedesc, la barou sau la fisc, ca am platit aceasta suma? Daca ma duc la ei pot sa obtin dovada platii?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:08, 9 Iunie 2009
Da, il gasesti pe site-ul filialei, pentru Bucuresti este RO50BRDE410SV19779054100.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii barou Mihaela Enache Mihaela Enache Imi poate spune cineva care e cuantumul contributiilor la UNBR si la Baroul Bucuresti / pe luna pt un avocat stagiar? Doamna de la cancelarie m-a expediat si ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata trezorerie adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la o asociatie de proprietari. Daca vreau sa platesc catre bugetul de stat si catre bugetul asigurarilor sociale de stat prin ... (vezi toată discuția)