avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea in lipsa

Am un proces in derulare, fara avocat care sa ma reprezinte. Timpul nu imi mai permite sa ma prezint la infatisari asa ca as dori sa fie judecat cazul in lipsa (a parte sunt reclamant). Mai pot solicita acest lucru in baza art. 223 si 411(1) .2. ? Simultan sau doar unul dintre articole este suficient?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:09, 18 Decembrie 2014
Eu invoc art. 411. Este suficient.
Va intemeiati cererea de judecata in lipsa pe dispozitiile art 223 alin 2.
Art. 411, alin. (1), pct. 2 teză finală Cod procedură civilă pentru argumentele pe care le-am scris aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cãrui articol solicit judecarea cauzei în lipsã? flori_minicards flori_minicards buna ziua sunt parte intr-un proces civil(parat) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. Pot solicita judecarea prezentului ... (vezi toată discuția)
In baza carui articol se cere judecarea in lipsa 411 sau 583 cpvc? CountPorcula1987 CountPorcula1987 In baza carui articol se cere judecarea in lipsa 411 sau 583 cpvc? Va multumesc pt. raspunsuri. (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã popflorincozmin popflorincozmin buna ziua sunt parte intr-un proces civil(reclamant) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. (vezi toată discuția)