Buna Seara.Revin pe aceasta tema din cauza ca sotia s-a dus astazi acolo si nu a rezolvat nimic.Functionarii faceau pe "nestiutorii" si dupa ce mi-au plimbat sotia prin 4 etaje,a ajuns intr-un final la acea secretara unde sa depuna contestatia,fiind intampinata evident,foarte...flegmatic.Bun.Sa va explic despre ce e vorba,avand foaia in fata.
Copilul s-a nascut pe 21 decembrie 2011,sotia a stat mai putin de 1 an acasa,pana pe 19 noiembrie 2012 pana cand s-a intors la servici.La ei(DGASPC)cererea de reluare a activitatii a fost inregistrata pe data de 21.11.2012 si I se cere sa returneze suma de 543 lei pentru perioada 19.11.2012-30.11.2012.Acesti bani reprezinta diferenta data in plus la indemnizatie pe jumatate de luna,acea perioada 19.11.2012-30.11.2012.Acum...banii s-au dat in decembrie,undeva pe 17,mi-e imposibil sa cred c-au scapat cu vederea cererea de reluare a serviciului.....mentionez ca sotia nu a avut alte venituri decat indemnizatia si alocatia copilului.
Ce va rog.Primul lucru(asta ca sotia s-a dus nepregatita) sa stiu daca exista niste acte care sa le ataseze acelei cereri/contestatii.
Al doilea lucru,un model de cerere/contestatie(daca cineva de aici a mai facut),precum si articolul pe care sa se bazeze contestatia.
Va multumesc.
~ final discuție ~