avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am avut contract de munca perioada nedeterminata 07.02.2011_23.01.2014 cu demisie cu acordul ambelor parti si contract de munca perioada determinata 26.05.2014_26.08.2014.In ultima luna si anume 08.08.2014 am avut accident de munca si am fost in incapacitate de munca temporara din 11.08.2014_17.12.2014.Mi-am facut dosar pentru somaj ,ma incadrez dar firma nu a inchi contractul la REVISAL, Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: elisabeta05 , utilizator 11:17, 21 Decembrie 2014
De ce trebuia sa va inceteze raportul de munca ? Vi s-a mai prelungit durata c.i.m.?

Dosarul de somaj se intocmeste numai daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru acordarea acestuia.
Angajatorul trebuie sa va inmaneze o decizie de incetare a contractului individual de munca (CIM), iar o copie decizie o atasati la dosarul pentru inregistrarea la Agentia de Somaj.
Am decizia de incetare CIM am dosarul complet numai ca firma nu a inchis CIM la REVISAL asa mi-a spus, si ca ITM trebuie sa trimita la firma ceva ,nu stiu ce inseamna REVISAL.
Solicitati angajatorul sa completeze in REVISAL - registrul general de evidenta al salariatilor - incetarea raportului de munca.
Dupa aceasta sa -l transmita /depuna la ITM.
Multumesc !!!Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dosar somaj(ajutor urgent) valy1985 valy1985 Buna ziua. Am o problema legata de dosarul pt indemnizatia de somaj.Locuiesc in judetul Valcea si pana pe data de 19 12 2011 am lucrat la o firma din Pitesti ... (vezi toată discuția)
Inreg.contract de munca danyyyyy danyyyyy buna ziua , va rog daca puteti sa imi raspundeti in cate zile trebuie trimis revisalul la itm, de ex. am angajat o persoana cu data de 01.08.2009 la itm duc ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva danmirceazamora danmirceazamora Buna ziua. am fost angajat din somaj pe durata nedeterminata, am semnat contractul fara sa primesc un exemplar. Dupa 2 luni si jumatate, timp in care am ... (vezi toată discuția)