avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza Canada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza Canada

Poate cineva sa ma lamureasca daca fiica mea are pasaport temporar care expira in iunie 2015 si are pe el viza de canada cu multiple iesiri ,a fost la sora ei in august si ar vrea sa mearga si la anul viitor in aprilie de pasti ,nelamurirea noastra este ca are viza ,dar pasaportul care a fost pentr un an, temporar , expira peste doua luni si nu se poate prelungi, asa am auzit ca trebuie sa mai fie valabil 6 luni din aprilie incolo...pierde viza???Sau poate sa isi faca alt pasaport nou si sa mearga cu amandoua???A mai fost cineva in situatie???Multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAU111 , utilizator 20:45, 18 Decembrie 2014
Nu pierde viza.
Cand isi face noul pasaport se va taia un colt dintr-o fila a acestuia dar i se va inapoia, deci va trebui sa aiba la ea ambele pasapoarte.
Multumesc frumos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara schimbare pasaport? bellefille bellefille Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie?Daca se solicita o viza turistica cu multiple intrari,(care de obicei, daca se acorda=D>, se acorda pe o ... (vezi toată discuția)
Pasaport nou galuludoviciacob galuludoviciacob Draga Domnule, Ma numesc Galu Ludovic Iacob . Detin un Pasaport care expira in data de 22-01-2018 dar care are toate foile cu vize.Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unui nou pasaport dandremi dandremi Buna seara! Fiul meu urmeaza sa plece la sfarsitul lunii septembrie sa studieze in SUA. Problema e la pasaport. Detine un pasaport electronic, a carui ... (vezi toată discuția)