avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sulta in procesul de indiviziune-hotarari potrivnice ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sulta in procesul de indiviziune-hotarari potrivnice in spete diferite date de aceeasi instanta

Mi s-a respins Apelul cu decizie definitiva (hotarare in constatare )pe motiv ca sulta este este un titlu emis in materia actiunilor reale imobiliare si nu o creanta,astfel termenul(de 10 ani) nu s-a implinit!

In mai multe spete solutionate de aceeasi instanta,solutia a fost contrara ca sulta este o creanta si se prescrie in termen general de 3 ani!#-o

Ce se intampla?Cu ce pot ataca ?si pe ce temei juridic?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 10:11, 25 Decembrie 2014
Va rog ,putin ajutor!Am ajuns intr-o situatie disperata unde iti este eliminat accesul la justitie in functie de interese .fara ca societatea sa se revolte!Unde am ajuns?Ce se intampla de am ajuns atat de indiferenti unul fata de celalalt?

cristinabirche a scris:

Mi s-a respins Apelul cu decizie definitiva (hotarare in constatare )pe motiv ca sulta este este un titlu emis in materia actiunilor reale imobiliare si nu o creanta,astfel termenul(de 10 ani) nu s-a implinit!

In mai multe spete solutionate de aceeasi instanta,solutia a fost contrara ca sulta este o creanta si se prescrie in termen general de 3 ani!#-o

Ce se intampla?Cu ce pot ataca ?si pe ce temei juridic?

Cu stima

Pot sa ma folosesc de Revizuire pct 1 sau 2?

Multumesc anticipat!
Pentru a putea să vă dăm un răspuns ar trebui, în primul rând, să ne spuneți obiectul cauzei, calitatea pe care ați avut-o în acel proces și situația de fapt pe scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

termen prescriptie sulta goplanet goplanet In urma unei hotarari judecatoresti de partaj a unui imobil am de plata niste sulte unei rude, care nu si-a exercitat dreptul de executare silita si nici nu a ... (vezi toată discuția)
Sulta vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Am o hotarire definitiva si irevocabila la o succesiune,as vrea sa va intreb daca eceasta sulta se prescrie dupa o perioada sau nu.Un executor ... (vezi toată discuția)
Consultanta -plata sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana Daca au trecut 3 ani de cand trebuia sa primesc sulta in urma hotararii si eu nu am intreprins nimic am inteles ca se prescrie. Atunci cine ramane ... (vezi toată discuția)