avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Prestare alte servicii fata de Cod Caen stabilit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Prestare alte servicii fata de Cod Caen stabilit

Buna dimineata,
va rog frumos, sa imi spuneti si mie, exista vreo problema daca imi fac un magazin online si incep sa vand ceasuri sa zicem, insa facturile le eliberez pe I.I. personal unde am cod caen 6311 ?
Sau sa vand alte bunuri atat online cat si offline pe intreprinderea ce o am in momentul de fata?
Sau mai bine formulat, ma pot ocupa si cu alte servicii pe baza intreprinderii individuale ce are un caen in "administrare web si activitati conexe" ?

Ori, sunt nevoit sa imi deschid o microintreprindere?

Va multumesc anticipat.

6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
Cel mai recent răspuns: staycu , utilizator 09:06, 19 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare spatiu pe site miniabc miniabc Buna ziua, am o firma a carei activitate principala este comertul electronic (4791) pentru ca am un magazin online cu produse pentru copii. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Publicarea pe internet alex21m3 alex21m3 Salut, pentru publicarea pe internet (articole de blog si diverse informatii) exista o forma legala de persoana juridica? Ma intereseaza sa legalizez ... (vezi toată discuția)