avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata orelor de recuperat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata orelor de recuperat

Buna seara!

Am lucrat intr-o fabrica de confectii din Braila,firma are restante privind plata salariilor,acum sunt somer urmand sa primesc rest de plata pe luna noiembrie (9 zile lucrate) plus salariul compensator,s-a eliberat fluturasul din care rezulta ca mai am de primit o oarecare suma,aveam de recuperat cam 107 ore,ne trimteau acasa din lipsa lucru,pe fluturasul emis pt.salariul pe luna noiembrie scrie suma de incasat insa noua,actuali someri,ni se cere sa venim la firma pt.a ridica banii ,,din mana,,dupa ce se va scade suma orelor de recuperat tot acolo,nu era corect sa scrie asta si pe fluturas?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 19 Decembrie 2014
Fluturasul nu este un document care are la baza o reglementare legala. Prin urmare, continutul acestuia cred ca este dat de programul de calcul al salariilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare ore suplimentare gabita2008 gabita2008 Buna ziua !!! .am acumulat in lunile oct 2013-martie 2014 mai multe ore suplimentare,iar angajatorul nu vrea sa mi le plateasca . lucrez la posta romana.ce ... (vezi toată discuția)
Munca suplimentara bikerboy bikerboy Buna!Doresc sa stiu urmatoarele:timp de cativa ani am lucrat la o firma ba 10 ore pe zi,ba 9.In tot acest timp am fost trecut in cartea de munca cu 8 ore,dar ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata angajator scarpia scarpia Buna ziua, In perioada august 2009 - 06.03.2010 am lucrat la o firma cu cim. In data de 6 martie mi-am depus demisia in baza art 79 alin 8. Am demisionat ... (vezi toată discuția)