avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... biroul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

biroul agricol

Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am facut cerere la biroul agricol (am mai facut cereri la biroul agricol dar nu am gasit nimic,caci cineva interesat a ascuns aceasta hirtie) si astazi am primit urmatoarea hirtie:proces verbal,comisia biroului agricol recunoaste ca proprietari pe x si y si copii lor,casa+curte 280 mp si gradina de 460mp,locuim in aceasta casa pe care am luato in folosinta in 1984,acest proces verbal este din 1986,platim impozit pe casa si teren din 1984,problema este urmatoarea:in urma decesului tatalui meu 2002 am vrut sa facem succesiunea ,dar vecina(sora tatalui meu) a intabulat in 2003 terenul de sub casa noastra pe numele ei,din 2003 sintem in procese,de 11 ani,poate cineva sa-mi spuna ce anume este acest proces verbal si daca ne ajuta cu ceva acest proces verbal,ptr ca av nostru a zis ca nu este mare lucru acest proces verbal,cum este posibil asa ceva?avind in vedere ca este de de 28 de ani este o proba buna ,acest proces verbal ne ajuta cu ceva in procese?Acest proces verbal tine loc de titlul de proprietate?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters295489 , utilizator 23:37, 19 Decembrie 2014
Rolul agricol va recunoaste posesia iar nu proprietatea,ar putea reprezenta o proba in sprijinul uzucapiuni.
Nu poti deschide uzcapiune daca sint procese pe rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face un rol aiurelu36 aiurelu36 Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordinul prefectului ciausu domnica ciausu domnica Buna ziua in anul 196x parintii mei au cumparat un teren in baza unei chitante de mana. Pe acel teren au ridicat o casa . La primarie exista un rol deschis ... (vezi toată discuția)
Proces uzucapiune zudor zudor parintii mei au cumparat o casa in 1986 fara acte,doar cu proces verbal. mentionez ca aceasta casa a fost intabulata ultima data in 1972,de atunci a avut mai ... (vezi toată discuția)