avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Perioada lucrata cu contract de mandat reprezinta ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Perioada lucrata cu contract de mandat reprezinta vechime in munca?

Buna seara,
Va rog sa -mi spuneti daca perioada lucrata in urma incheierii unui contract de mandat cu o societate de asigurari poate fi considerata vechime in munca ,stagiu de cotizare, sau nici una nici alta.Mentionez ca societatea a retinut la sursa CAS incepand cu luna iulie2013 in lunile in care s-a realizat venituri.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: arina770 , utilizator 21:44, 19 Decembrie 2014
Vechime in munca nu este intrucat doar munca prestata in baza unui CIM este vechime in munca. Daca v-ati desfasurat activitatea in baza unui contr de agent incheiat cu soc de asig si aceasta a achitat CAS atunci veti beneficia de stagiu de cotizare pt perioada respectiva.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat Nicalai Nicalai Ce presupune incheierea acestui tip de contract ? Durata , conditiile precum si drepturile si obligatiile ce deriva din acest contract precum si platile ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru femeie de serviciu cami64 cami64 Buna ziua, In situatia in care asociatia de proprietari incheie o conventie civila cu femeia de servici ,aceasta beneficiaza de vechime in munca, incepand cu ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat, vechime in munca ? mary2015 mary2015 Buna ziua ! In cazul unei persoane care detine o functie de conducere in cadrul unei societati pe actiuni si care are CIM suspendat in baza unui ... (vezi toată discuția)