avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament cu procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament cu procura

Daca tatal meu ar vrea sa-mi vanda apartamentul, iar eu nu sunt in tara, care e procedura? Imi trebuie procura sa trimit in tara sau trebuie un reprezentant?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 05:03, 20 Decembrie 2014
E "si", nu "sau".

Adica, reprezentantului dvs. ii trebuie o procura prin care sa faca dovada ca este reprezentantul dvs. in calitate de cumparator. (altminteri ar fi doar o persoana care trecea prin preajma).

Va ganditi la varianta in care sa trimiteti procura chiar tatalui dvs.? (sa semneze si la stanga/vanzator si la dreapta/cumparator?). Mda, se poate si asta. Dar in acest caz ar trebui ca procura sa fie bine detaliata, continand toate elementele vanzarii. As opta pentru prima varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura bambi.2010 bambi.2010 buna seara. pt vanzarea unui imobil pe care il are in proprietate, pt care a stabilit cui il vinde si la ce valoare, bunica mea doreste sa faca imputernicire ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)