avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

buna ziua intrebarea mea este am fost casatorita din urma casatoriei a rezultat o fetita acum am divortat copilul mi=a fost incredintat mie fostul sot are doar program de vizita.el spune ca are dreptu de a lua fetita in programu de vizita dar nu si obligatia de a luao.ce pot face eu in caz de nu respecta programu si nu vine sa ia copilu? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:57, 20 Decembrie 2014
Răspunsul e simplu:staţi dumneavoastră cu copilul.Aşa e legea, el are dreptul,dar nu şi obligaţia.Dumneavoastră aveţi obligaţia ca în data şi ora vizitei, să pregătiţi copilul pentru întâlnirea cu tata.Dacă nu vine, vă vedeţi de treabă în continuare, împreună cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am certat cu sotia, si a plecat de acasa cu copilul ... Daniel0312 Daniel0312 Buna ziua! M-am certat cu sotia, si a plecat de acasa cu copilu dupa ea, sa mutat in chirie. Ea a inceput sa imi impuna sa vad copilu doar o ora pe saptamana, ... (vezi toată discuția)
Ce drept are tata la copil dupa divort? grumeza olga grumeza olga buna, ma numesc Olga, sunt divortata cu sotul de 5 luni,din casatoriea noastra in comun avem un copil minor SABINA nascuta 18.10.09 care se afla la educatiea ... (vezi toată discuția)
Divort si copil mastefan mastefan Buna ziua Ma numesc V.J si va voi spune pe scurt problema mea; sunt casatorit de 9 ani si din aceasta casatorie a rezultat o fetita de 6 ani .In toti acest ... (vezi toată discuția)