avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suplimentare interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suplimentare interogatoriu

Avand in vedere ca intimata a raspuns in scris la interogatoriu (fiind societate comerciala), unele dintre raspunsurile acesteia fiind neclare. Pot sa solicit suplimentarea interogatoriului, astfel incat sa solicit precizari ale raspunsurilor?
Dar si sa adresez intrebari noi, legate de alte probe care au fost prezentate intre timp?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 15:16, 21 Decembrie 2014
Putetinsolicita si argumenta temeinic.
Si cu noile intrebari se poate de principiu...
Multumesc! In privinta 'argumentarii temeinice'... aveti vreo sugestie concreta?
De exemplu, exista prevederi legale in acest sens... sau doar bunavointa instantei?
Se resping de fel.
Sunt putine cazurile in care instanta sa accepte.
Trebuie aratat temeinic ca sa aveti sanse.
Nu-mi convine!
Instantele trebuie sa puna partilor in proces la dispozitie posibilitatea sa aduca toate probele de care au nevoie. Ce-i aia sa respinga cererea??
Daca probele au aparut pe parcursul cercetarii judecatoresti si partea adversa nu le putea anticipa, atunci puteti suplimenta interogatoriul cu intrebari noi sau puteti solicita ca partea adversa sa faca dovada celor afirmate prin depunerea unor inscrisuri.

Nu imi pot da seama exact care ar fi argumentele in favoarea dvs fara cunoaste speta si mai precis actele dosarului.

Alte discuții în legătură

Interogatoriu corupt aidu aidu Va rog f tare sa ma ajutati prin a-mi indica, in drept, ceea ce este in neregula cu urmatoarele observatii vizavi de interogatoriul pe care l-a depus ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala reprezentant legal aidu aidu In dosarul cu privire la contestatie decizie concediere: Vreau sa solicit audierea in sala a persoanei imputernicite cu cercetarea disciplinara. Acesta este ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)