avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interogatoriu corupt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interogatoriu corupt

Va rog f tare sa ma ajutati prin a-mi indica, in drept, ceea ce este in neregula cu urmatoarele observatii vizavi de interogatoriul pe care l-a depus intimata!

La 6 intrebari intimata nu a raspuns, deoarece nu ar avea legatura cu cauza. Inclusiv la intrebari care se refera la afirmatii din intampinare!

La inca 6 intrebari intimata a indicat ca raspunsul se gaseste in decizie (fara macar sa se indice in concret unde).

La inca 5 intrebari intimata afirma doar ca neconcordanta pe care am semnalat-o intre declaratii si inscrisuri nu exista.

Inca 2 intrebari intimata zice ca nu le intelege.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La inca 6 intrebari intimata trimite la raspunsurile martorilor si alte 2 la raspunsurile mele la interogatoriu.

Cred ca acest din urma aspect e cel mai izbiteur, avand in vedere deficientele administrarii interogatoriului: la un termen am depus interogatoriu si am raspuns eu la interogatoriu, precum au fost si audiati martorii,
iar la urmatorul termen intimata a depus raspuns la interogatoriu.

Imi pare ca este o monstruoasa neregula ce s-a intamplat... dar nu stiu exact cum sa o incadrez dpdv juridic...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
aidu, utilizator
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 06:30, 4 Decembrie 2014
nu ati contestat si prin urmare ati fost de acord cu administrarea chestiunilor de fapt ( martori si interogatoriu propus de dvs) astfel cum ele s-au desfasurat...
Nici nu cred ca poate fi obligat cineva sa raspunda altfel decat ii dicteaza constiinta si intelectul. Prin urmare, judecatorul va fi cel care va aprecia, in baza tuturor probelor administrate, masura in care intimata a raspuns sau nu cu rea intentie la intrebari. Ar fi si eronat din partea lui sa "conduca" interogatoriul intr-o directie sau alta, ar fi subiectiv.
milika01 a scris:

nu ati contestat si prin urmare ati fost de acord cu administrarea chestiunilor de fapt ( martori si interogatoriu propus de dvs) astfel cum ele s-au desfasurat...

De fapt, m-am opus si nu am fost de acord cu administrarea chestiunilor de fapt ( martori si interogatoriu propus de dvs) astfel cum ele s-au desfasurat !!!!

Incercam totodata sa ma refer ca interogatoriul trebuie sa reflecte probele de fond pe care intimata le detine.
Este absurd in acest sens ca intimata sa reproduca probe obtinute prin cercetare... la care in mod normal nu ar fi avut accesul.
Infrange chiar calitatea de act probator... daca e copy-paste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare interogatoriu aidu aidu Avand in vedere ca intimata a raspuns in scris la interogatoriu (fiind societate comerciala), unele dintre raspunsurile acesteia fiind neclare. Pot sa solicit ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala reprezentant legal aidu aidu In dosarul cu privire la contestatie decizie concediere: Vreau sa solicit audierea in sala a persoanei imputernicite cu cercetarea disciplinara. Acesta este ... (vezi toată discuția)
Proba interogatoriului radinschipaul radinschipaul Ce se poate intimpla daca partea care a solicitat proba cu interogatoriu pentru o persoana juridica,constatind ca unele raspunsuri sunt mincinoase, refuza ... (vezi toată discuția)