avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere anulata ca insuficient timbrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere anulata ca insuficient timbrata

Buna ziua,
In luna ianuarie 2009 am trimis la judecatoria de care apartin o cerere pentru emiterea ordonantei somatiei de plata impotriva unei firme care a preluat marfa de la noi pe baza de factura si platita partial.
In luna februarie am primit citatie pe care scria pe ultimul rand:"veti completa timbrul judiciar cu 2.7 lei, sub sanctiunea anularii cererii ca insuficient timbrata" - rand pe care l-am omis la timpul respectiv(mai bine spus nu am stiut ce inseamna).
Dupa 4 luni de astepatare am cautat pe net dosarul meu unde am vazut ca a fost solutionat prin anularea cererii ca fiind insuficient timbrata.
Intrebarea mea este : ce pot sa fac mai departe pt. a putea recupera banii?Pot sa reiau procedura din ianuarie cu promisiunea ca voi fi f.f.f.f. atenta la ceea ce scrie pe citatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Tabara , Consilier juridic 08:46, 5 Iunie 2009
puteti introduce o noua cerere
introduceti din nou cererea de emitere a ordonantei de plata si timbrati din nou
in situatia in care se comunica in citatie ca este insuficient timbrata, faceti demersuriel necesare, si depuneti la dosar cu o adresa prin posta sau chiar in ziua in care este fixat termenul
Va multumesc!
Speram sa pot face asta, dar de data asta cu mult mai multa atentie.
O zi buna!:wave:
e o problema, timbru judiciar la somatia de plata e de 0,3 lei de unde a scos-o cu competati cu 2,7 lei ???:stunned:
timbrul judiciar e la valoare, colega...

Alte discuții în legătură

Cerere revizuire cioarec carmen cioarec carmen În ian 2013 am depus la instantă o cerere de chemare în judecată pe procedura somatiei de plată .Am depus chitanta de 39,00 lei şi un timbru judiciar de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)
Valoare timbru judiciar intre 0,30 ron si 5 ron ? in functie de opinia instantei ? discover discover \" Valoarea timbrului judiciar variaza in functie de opinia instantei unde este depusa sau judecata cererea avand ca obiect somatia de plata, intre 0,30 RON si ... (vezi toată discuția)