Buna ziua,
In luna ianuarie 2009 am trimis la judecatoria de care apartin o cerere pentru emiterea ordonantei somatiei de plata impotriva unei firme care a preluat marfa de la noi pe baza de factura si platita partial.
In luna februarie am primit citatie pe care scria pe ultimul rand:"veti completa timbrul judiciar cu 2.7 lei, sub sanctiunea anularii cererii ca insuficient timbrata" - rand pe care l-am omis la timpul respectiv(mai bine spus nu am stiut ce inseamna).
Dupa 4 luni de astepatare am cautat pe net dosarul meu unde am vazut ca a fost solutionat prin anularea cererii ca fiind insuficient timbrata.
Intrebarea mea este : ce pot sa fac mai departe pt. a putea recupera banii?Pot sa reiau procedura din ianuarie cu promisiunea ca voi fi f.f.f.f. atenta la ceea ce scrie pe citatie?
Va multumesc!
introduceti din nou cererea de emitere a ordonantei de plata si timbrati din nou
in situatia in care se comunica in citatie ca este insuficient timbrata, faceti demersuriel necesare, si depuneti la dosar cu o adresa prin posta sau chiar in ziua in care este fixat termenul