avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii

Buna ziua!
Locuiesc la parter si am o problema cu vecina de la etajul 1. Desi are balcon isi intinde rufele in exteriorul acestuia , in dreptul geamului meu si din acest motiv eu in loc sa am lumina in casa trebuie sa ma uit la rufele ei.
Mai mult arunca mancare la pisici si mananca seminte direct de la geam iar cojile evident ajung la mine sub geam.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: pfeeris , utilizator 21:06, 30 Decembrie 2014
Buna ziua,
Vorbiti cu dansa si spuneti-i ca nu e civilizat ceea ce face, si ca daca danasei i-ar face cineva la fel nu cred ca i-ar conveni.
Daca nu intelege, vorbiti cu presedintele, cu Comitetul executiv.
va imaginati ca am vorbit deja cu ea. exista vreo lege in baza careia politia o poate avertiza sau amenda?
Ultima modificare: Duminică, 21 Decembrie 2014
pfeeris, utilizator
Cu rufele o rezolvati rapid, puneti o carpa pe un bat, ii dati foc si o stingeti, cand doar fumega o pozitionati sub rufe, o sa aiba un alb-gri cu funingine si miros de fum la rufe de o sa se arunce de la etaj. Iar semintele si mancarea pentru pisici, rugati presedintele sa puna femeia de servici sa mature zilnic in fata geamului, pentru ca nu sunteti obligat sa suportati cosul de gunoi al vecinilor, platiti pentru curatenia din bloc, dar si pentru cea din jurul lui. Si daca nu ii convine femeii de servici sa faca curat zilnic dupa vecina nesimtita, sa ii bata la use si sa ii spuna, daca nu sa faca curat
Face-ti o sesizare in scris la Politia comunitara.
In ce oras locuiti? In Timisoara, de exemplu, este ilegal sa-ti atarni rufele in afara balconului. Interesati-va de legislatia locala din orasul dv. si poate veti avea o surpriza placuta ;)

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
A cui este dreptatea? a mea, sau a vecinului? daniilafe daniilafe Locuiesc intr-un bloc, la etajul I. Apartamentul este cu vedere spre spatele blocului, implicit si balconul (terasa) apartamentului. In spatele blocului, este ... (vezi toată discuția)