avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... APIA subventie 2014
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

APIA subventie 2014

Buna ziua.Am dat 2 hectare de teren arabil unui nepot in arenda pe o perioada de 5 ani care are ferma de vaci sa aibe acoperire.In luna iulie 2014 si a depus cererea la APIA BOTOSANI.El a primit o parte din bani si alta parte trebuie sa-i primeasca anul 2015.Intrebarea mea este: Daca a depus cererea in iulie ,a primit banii pe subventii pe terenul meu ,sau pe terenul meu primesc subventa la anul?

El are in arenda teren si de la alte persoane.

Pun aceasta intrebare deoarece imi este frica sa nu se foloseasca de banii mei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:03, 22 Decembrie 2014
Banii din subventie ii primeste persoana care exploateaza terenul. Dvs. nu aveti dreptul sa primiti subventia pe suprafata arendata. In contractul de arenda trebuia specificat modalitatea de plata intre dvs si arendas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda PopaRadu PopaRadu Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Drepturile arendatorului rezultare din nerespectarea contractului de arenda valnord valnord Salutare tuturor, am arendat 6 ha teren arabil printrun contract inregistrat la primaria locala in data 15.06.2010. Intrucat arendasul nu a respectat ... (vezi toată discuția)