avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista o perioada de timp in care se primesc sumele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista o perioada de timp in care se primesc sumele aferente exproprierii

Prin HG nr. publicata in Monitorul Oficial din 2 Iunie 2014 , am fost expropriat cu o suprafata de teren arabil situata pe traseul autostrazii Sebes - Turda , la pozitia respectiva - a fiecarui expropriat - fiind trecuta si valoarea ce trebuie platita ca urmare a exproprierii.Intrebarea mea este daca exista un termen ce curge de la data HG si a publicarii in Monitorul Oficial in care se platesc sumele aferente exproprierii ?
A doua intrebare este daca aceste sume sunt sau nu impozabile ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Despagubiri autostrada nicu6666 nicu6666 Cat de legal este faptul Ca mai bine de 2 ani de la publicarea in Monitorul Oficial a celor expropriati si a sumelor cuvenite ,cei in cauza nu au intrat in ... (vezi toată discuția)
Expropriere autostrada a2 Kadan Kadan Buna ziua. O sa va descriu pe scurt problema noastra. Suntem casatoriti si detinem cota parte(50%+50%) un terenul arabil amplasat pe coridorul de expropriere ... (vezi toată discuția)
Expropriati in mod ilegal pentru constructia autostrazii a2?! nlaur86 nlaur86 Buna ziua, Sunt proprietarul unei bucati de teren pe traseul autostrazii A2 (Bucuresti - Constanta). In anul 2011 a aparut in Monitorul Oficial o informare ... (vezi toată discuția)