avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri autostrada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri autostrada

Cat de legal este faptul Ca mai bine de 2 ani de la publicarea in Monitorul Oficial a celor expropriati si a sumelor cuvenite ,cei in cauza nu au intrat in posesia acelor bani desi lucrarile la autostrada(SEBES-TURDA) sunt in plina desfasurare!Exista un termen legal de acordare al acestor sume?
Cel mai recent răspuns: nicu6666 , utilizator 10:25, 4 Septembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o notificare institutiilor care trebuie sa faca platile (probabil Ministerul Finantelor).
Daca in decurs de 30 de zile nu se face plata puteti sa va adresati instantelor in contencios administrativ.
Va multumescPentru raspuns.Din cate stiu eu sumele au fost virate catre CNADR din 2014(cand s-a publicat in Monitorul Oficial ,persoanele expropriate si sumele aferente) care la randul lor au virat banii catre CEC,unde sunt blocati.O actiune in instanta banuiesc ca presupune destul de mult timp si cheltuieli.In situatia mea sunt peste 4000 de persoane expropriate pentru tronsonul de autostrada SEBES-TURDA.Va multumesc incaodata pentru atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o perioada de timp in care se primesc sumele aferente exproprierii Alex1948 Alex1948 Prin HG nr. publicata in Monitorul Oficial din 2 Iunie 2014 , am fost expropriat cu o suprafata de teren arabil situata pe traseul autostrazii Sebes - Turda ... (vezi toată discuția)
Expropriere pentru cauza publica - intrebari Shiva Shiva Cine este in drept legal sa ceara de la administratia locala eliberarea autorizatia de demolare/desfintare a unei constructii? Care e legea/OUG care ... (vezi toată discuția)
Exproprieri - autostrada soarelui cosminnicu cosminnicu Buna ziua. Pe tronsonul IV al autostrazii soarelui bunicii mele i se ia 7900 mp de catre cei cu autostrada si i se ofera ca despagubire suma de 29.900 Ron. ... (vezi toată discuția)