avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu drumul de acces catre proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu drumul de acces catre proprietate

Buna ziua ,am o ulita de acces catre proprietatea mea cu lungimea de 33 ml si latimea de 5 ml cu vecini la stanga si la dreapta ulitei care au iesire catre drumul principal.unul dintre vecini respectiv cel din dreapta parchaaza masinile vecinilor facand ulita impracticabila spunand ca are si el dreptul la aceasta ulita.Vreau sa administrez aceasta ulita sa pot turna asfalt pt acces cu masina sa plantez flori, in acest moment este doar namol si urme de masini
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 17:14, 22 Decembrie 2014
ati cumparat cota indiviza din drum,asa-i?

va infiintati ca asociatie si pentru ca faceti loby...meritati sa fiti presedinte:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces costyciucu costyciucu Buna ziua ,am o ulita de acces catre proprietatea mea cu lungimea de 33 ml si latimea de 5 ml cu vecini la stanga si la dreapta ulitei care au iesire catre ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)