avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati dupa decizia instantei de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati dupa decizia instantei de infiintare a unei Asociatii de proprietari

Am nevoie de un raspuns, daca este posibil. Va rog spuneti-mi daca stiti ce anume trebuie facut imediat dupa obtinerea din partea instantei a raspunsului pozitiv privind infiintarea unei asociatii de proprietari care locuim intr-un bloc din sect 5. Presedintele pe care l-am ales (deja regretam asta) ne tot spune ca dosarul (ne-am adresat unei firme sa ne reprezinte in instanta si la fel ca si din aprilie de cand o face, nici de data asta nu se implica), dosarul ar fi blocat la primaria sect 5 si de aceea nu putem obtine de la Anaf inregistrarea fiscala si tot ce tine de asta... Ce anume trebuie facut? Eu fac parte din comitetul executiv si as vrea sa iau pe cont propriu niste masuri de genul sa merg acolo si sa aflu in ce stadiu este acest dosar, insa nu sunt suficient informata. Unde sa ma adresez? Ce anume acte sau decizii sau avize trebuie sa obtinem de la Primaria sect 5?
Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Balcon construit la parter Diana1971 Diana1971 Va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme: Vecinul de la parter (chiar sub apartamentul meu) a construit cu un numar de ani in urma un balcon. Pe langa ... (vezi toată discuția)
Cine cere avizul de primar: beneficiarul sau primaria care emite autorizatia de construire? perlutina perlutina De 3 luni adica cin 11.07.2011, ma chinui sa obtin o autorizatie pentru ca sa repun in functie o teava de apa ( pe care mi-a taiat-o un bun vecin) Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Proasta administrare a banilor si distrugerea imobilului cu buna stinta suspect de furt Tarnita Alexandru Tarnita Alexandru Locuesc in Timisoara si administratorul si presedinta care a fost aleasa de dinsul isi bat cu buna stinta joc de blocul an care locuesc ... (vezi toată discuția)