avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie tribunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie tribunal

Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am lucrat la acel angajator. Dupa ce am inceput procesul angajatorul revine asupra deciziei de desfintare a postului pe care o anuleaza. Din martie 2014 pana in august 2014 am fost sfatuita sa iau concediu fara plata (concediu luat lunar). In aceasta situatie cartea de munca mi-a fost suspendata pe baza art 54 din codul muncii.
Din 1septembrie 2014 pana in prezen am solicitat si luat concediu medical maternal de sarcina si lauzie. Am anuntat si solicitat si in scris angajatorul despre sarcina dar si despre luarea acestor concedii.
Instanta a decis:constatarea nulitatii absolute a tuturor inscrisurilor enise de angajator, respingand totodata ca nefondata cererea de repunere pe functia detinuta anterior.
Intrebarea mea este: Angajatorul imi va mai plati concediile medicale de sarcina si lauzie? Daca devine irevocabila decizia, inseamna ca voi ramane fara loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 12 Ianuarie 2015
Buna ziua! Daca am facut apel pentru repunerea pe functie, deciziile tribunalului de plata retroactiva a salariilor si a concediilor maternale mai este valabila? Adica eu trebuie sa cer in scris angajatorului plata acestora sau trebuie sa astept decizia apelului facut?
Daca ati facut apel numai pentru reintegrare, atunci hotararea cu privire la plata salariilor se poate pune in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)
Nulitate decizie de concediere diaconu adriana diaconu adriana In cazul in care Instanta constata nulitatea absoluta a deciziei de concediere (art.65) obliga angajatorul doar la despagubiri, dar daca x nu cere reintegrare ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada preavizului hecuba hecuba Buna ziua, am urmatoarea situatie: in data de 29 aprilie am primit decizia de desfiintare a postului si concediere cu art 65. Sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)