avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nulitate decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nulitate decizie de concediere

In cazul in care Instanta constata nulitatea absoluta a deciziei de concediere (art.65) obliga angajatorul doar la despagubiri, dar daca x nu cere reintegrare mai beneficiaza de somaj in continuare?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:23, 16 Decembrie 2009
Daca nu repune partile in situatia anterioara deciziei de concediere, fostul angajat beneficiaza de somaj .
Cum sa mai beneficieze de somaj daca decizia de concediere este nula? ... in baza carui articol va inceta raportul de munca?
Daca nu ati dorit reintegrarea presupun ca nu ati solicitat-o.
Daca nu ati solicitat-o ce despagubiri trebuie sa va dea angajatorul?
Daca nu ati solicitat-o atunci care a fost obiectul contestatiei la tribunal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila ContSters284090 ContSters284090 Buna ziua, In calitate de angajator vin cu urmatoarele precizari : Am o sentinta civila definitiva si executorie de drept la data de 19.11.2012. Cu drept ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca retinuta de angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi deoarece sunt intr-o situatie dificila. Am castigat in decembrie 2009 litigiul de munca cu fostul ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am ... (vezi toată discuția)