avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta verbala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta verbala

Soțul meu este arestat la domiciliu și de când a venit de la penitenciar mă jignește și mă amenință că mă omoară, chiar de față cu cei 5 copii ai mei. Ce pot face în această situație?
Plângere la politie pt amenințări . Poate i se schimba regimul din arest la domiciliu, poate ii place sa stea în penitenciar.
Contactati un avocat care sa-i formuleze o noua plangere penala, dar care sa fie depusa direct la Parchetul de pe langa Judecatoria din localitatea unde aveti domiciliul. Si cum spunea si moderatorul, solicitati schimbarea regimului din arest la domiciliu, direct in penitenciar, pe motiv ca acesta poate fi considerat un pericol public.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Organizatia Internationala a Drepturilor Omului, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un baiat primește mesaje de amenințare legate de o persoana ... Anonim2207 Anonim2207 Dacă un baiat primește mesaje de Amenințare legate de o persoana care este închisă la penitenciar, nu îl poate ajuta ca sa îl bage pe acesta pe arest la ... (vezi toată discuția)
Divirt gabi1111 gabi1111 sunt casatorita 1994,separata 4 ani,2 copi minoriMotiv de divort :alcol,violenta(a fost privat de libertate 3ani 7 luni motiv tentativa de omor etc.in tot ... (vezi toată discuția)
Vecin bolnav psihic, amenintari george8135 george8135 ma numesc george 35 ani casatorit asteptam un bebeu locuiesc la tara. Ma confrunt cu o situatie cam nu stiu cum sa o numesc stresanta,sau grava .In sensul ca ... (vezi toată discuția)