avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz garantie telefon

Bun gasit,

Am achizitionat in luna noiembrie, online, un telefon; dupa cateva saptamani, au aparut probleme cu display-ul, fara ca aparatul sa fi fost avariat in vreun fel, sa fi suferit socuri, loviri samd. Am contactat vanzatorul, care a solicitat trimiterea telefonului la service prin curier. Zis si facut. Dupa cateva zile am fost contactat de un reprezentant al service-ului care ma informeaza ca display-ul este spart, fapt, desigur, neacoperit de garantie. II explic ca l-am trimis intreg, ca a fost ambalat de catre curier samd, sunt amanat cateva zile, sa "vada ce se poate face", ca in final sa primesc acelasi raspuns - la service a ajuns cu display spart, rezulta ca nu mai este problema lor .... Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:56, 22 Decembrie 2014
Trebuie sa aveti un Proces verbal de predare telefon la magazin in care sa fie specificata starea in care l-ati lasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service televizor NNorbert NNorbert Buna ziua, Am achizitionat online un televizor, care s- a defectat. Fiind sub garantie, am contactat service-ul in cauza. Am mentionat defectul aparatului si ... (vezi toată discuția)
Leptop lenovo in garantie primit spart dupa o luna si o saptamana din service polonia nebrasca nebrasca In data de 19.12.2011 am cumparat de la magazin un leptop pe firma. In luna august 2013 au aparut probleme tehnice de functionare, motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)