avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROBLEMA POPRIRE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROBLEMA POPRIRE

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un sfat . Din pacate , am ajuns in situatia de a avea poprire pe pensie de1/3 ; din restul de 2/3 , banca mai imi retine inca 1/3 . aflandu-ma in aceasta situatie , am aut o intarziere la plata unui imprumut si acum si eu si soacra mea avem o alta poprire . Tinand cont de faptul ca am venituri sigure ( pensie - limita varsta ) , as putea lua legatura cu ultimul executor judecatoresc si sa solicit sistarea popririi pentru soacra mea ?
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: mihaierica , utilizator 18:16, 21 Ianuarie 2015
Existand doua executari silite demarate impotriva Dvs, exista posibilitatea efectuarii unor demersuri pentru ca suma retinuta sa nu depaseasca 1/2 din venit
buna seara , unde as putea face demersurile ? cum sa proedez ? multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe cont de pensie, executare sumă mai mare decât prejudiciul. unde trebuie să ne adresăm pentru recuperarea banilor? minanika minanika Buna ziua, Soacra mea a girat pe cineva pentru un imprumut, persoana respectiva nu si-a achitat creditul si a fost executata silit soacra mea in calitate de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)