Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost diagnosticata cu cancer la san. Intrebarea mea este daca din concediu de crestere copil intru in concediu medical, ce venituri vor fi folosite pentru calculul concediului medical. Multumesc
Sa detaliez putin cazul meu.
Am terminat concediul de crestere copil in 26 ian. Incepand cu 27 ianuarie sunt in concediu medical de boala grava cod 014. Pentru calculul concediului medical mi s-a eliberat de la Agentia de Plati o adeverinta care cuprinde valoarea indemnizatiei de CCC pe ultimele 6 luni. Aceasta indemnizatie este considerata acum venit brut fiind supusa impozitarii si retinerii de contrubutii??
Asta incerc sa inteleg. Sper ca am fost mai clara.
1. Am inteles de la inceput care este nedumerirea dvs. si v-am spus si eu la fiecare interventie ca indemnizatia pentru CCC este luata ca venit brut in calculul indemnizatiei pentru concediu medical (si v-am dat si o explicatie).
2. Daca doriti un raspuns oficial va puteti adresa Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) dar nu veti primi atatea amanunte cate va spunem noi aici.
Concediu medical
Roxmi
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)